Blog Azet-Web.ro

Noutăți

Îți prezint în continuare câteva din gândurile mele despre tot ce înseamnă web design, creare site-uri web cu platforme CMS WordPress, Opencart, creare logo, promovare web și multe altele.

loggoo

Articole de pe Blog

thumbnail mentenanta

Mentenanta site WordPress, Opencart, Shopify

Mentenanța site-ului, o necesitate sau un moft? Desigur că orice website are nevoie de mentenanță site, nu poate fi un moft și din prisma faptului că prețurile pentru mentenanță site sunt destul de mici. În continuare am să-ti explic de ...
Citește tot
site wordpress

Să folosesc WordPress pentru siteul meu?

WordPress este un sistem de management al conținutului sau content management system (CMS) gratuit, scris în PHP ce utilizează baze de date MySql sau MariaDB. Bun, dar, vrei să știi dacă poți folosi WordPress pentru viitorul tău site? Iată mai ...
Citește tot
opencart woocommerce scaled e1641139490766

Ce platformă CMS să aleg?

Alegerea platformei CMS potrivite pentru magazinul tău online este una importantă dar și destul de grea. Cu atâtea posibilități în piață este dificil să te decizi, mai ales când web designerul tău te presează cu această întrebare. Toate platformele au ...
Citește tot
creare-logo-gratuit

3 site-uri pentru creare logo gratuit

Chiar există site-uri ce îți oferă instrumentele necesare pentru creare logo design gratuit. Te intrebi de ce îți prezint asta, mai ales pentru că și eu ofer serviciul de creare logo contra-cost? Pentru că îmi pasă și îți ofer șansa ...
Citește tot
cat-costa-un-magazin-online

Cât costă un magazin online?

Introducere Am rămas uimit să aflu că un magazin online poate să coste chiar și 150 euro + TVA. Tot așa de uimit am fost și când am aflat de oferta unei alte companii, 3000 euro! Dar oare ce influențează ...
Citește tot

Iată și care sunt

Părerile clienților mei

Colaborarea dintre noi nu este doar o afacere, mergem împreuna în această călătorie, te sfătuiesc pe baza experienței mele, găsim cele mai bune soluții ca businessul tău să prospere pe termen lung.

maura 1

“Profesionalism, implicare și promptitudine. O colaborare pe care o recomand din suflet pentru oricine își dorește servicii rapide și ireprosabile de web design.”

Maura Niță

Administrator Zerro.ro
aziz

“I’ve been working with Lucian for months now and can honestly say that I never met an IT guy more professional, fast, .dedicated, prompt, available anytime including late at night. He resolves for me all my issues and has improved my site drastically. Highly recommended!”

Mani Aziz

Owner at Candyland.ro
sorina

“Am încredințat implementarea, respectiv, stilizarea site-ului meu domnului Lucian, iar această decizie s-a dovedit a fi una inspirată. Am beneficiat de cele mai bune și oneste sfaturi, de o stilizare rapidă și de receptivitatea specifică unui profesionist. Recomand cu căldură serviciile acestui profesionist.”

Sorina Homitchi

Administrator Lawyering.ro
mag store

“Lucian mi-a transferat vechiul site pe platforma Opencart și sunt foarte mulțumit de colaborarea cu el. Este un profesionist și un om foarte implicat. Vom continua să colaborăm și pe viitor. Mulțumesc!”

Mihai Grad

Administrator Mag-Store.ro
razvan

“Un adevărat profesionist! Răspunde prompt la orice solicitare. Găsește rapid soluții și rezolvări la eventualele probleme apărute. Dă dovadă de profesionalism. Îl recomand cu căldură.”

Răzvan Păuna

Administrator SweetsAndDrinks.ro
download

“Multumesc pentru ajutorul acordat. Grație profesionalismului și serviciului rapid am reușit să rezolv problemele dificile legate de site-ul online! Recomand cu încredere!”

Ionuț Covaci

Administrator Arogant-Store.ro
lucica

“Intr-un timp foarte scurt, am avut site-ul dorit! O colaborare de nota 10! Recomand!”

Lucica Marzea

Administrator GreenBeauty.ro

Ai nevoie de ajutor?

Întrebări frecvente

Nu îți face griji! Te ajut cu tot ce ai nevoie să îți lansezi businessul în online: de la alegerea hostului și a domeniului potrivit, până la prima conversie/comandă pe site, dar și după prin celelalte servicii pe care le ofer.

Urmează să-l îmbunătățești, să-l optimizezi, să-l securizezi, să-l actualizezi permanent, să te promovezi pe rețele de socializare, să crești numărul de conversii.

Colaborarea dintre noi se face pe bază de contract și emitere facturi, indiferent de serviciul ales.

Da! Logo-ul reprezintă brandul, cu el te identifici, așa te recunosc clienții tăi. Realizez logo design pe baza discuțiilor noastre, ne vom sfătui să iasă așa cum îți dorești.

Pentru că mă implic 150% în fiecare proiect gestionând cu succes timpul, răspund rapid solicitărilor, sunt experimentat, cunosc cele mai importante platforme CMS dar și programare.

Poate că asta e cea mai des întâlnită întrebare, însă răspunsul nu poate fi unul exact până nu purtăm o discuție GRATUITĂ despre businessul tău. Te invit să mă contactezi.

Desigur! Orice website are nevoie de mentenanță. Tot timpul îți dorești să îmbunătățești, să aduci funcționalități noi. Câteodată, chiar descoperi bug-uri ce necesită rezolvare rapidă. Te ajut cu plăcere!

Da, și nu numai Facebook. Să ai un website nu e suficient, e nevoie să-i dai un boost prin reclame Facebook, Google, Instagram, TikTok. Astfel, afacerea ta în online iese din anonimat.

Deschide Chat
Ai intrebari?
Chat Azet-Web.Ro
Salutare! Cu ce te pot ajuta? Beneficiezi de consultanta GRATUITA printr-o discutie telefonica de 15-20 min. despre afacerea ta.