Aplicație bazată pe WEB

Ai o idee de pus în practică dar platformele existente nu te pot ajuta? Te ajut eu, facem ideea să devină realitate prin programare de la zero.

aplicatie bazata pe web

Aplicație bazată pe web utilizând MySql, PHP, Java, HTML, CSS

Transformă orice idee într-o aplicație web

aplicatie customizata

Funcționalitate Custom

Aplicația va funcționa exact așa cum îți dorești. Va utiliza sau nu Baze de Date, va avea sau nu parte de administrare.

design unic si modern

Design Responsive

Aplicația va avea un design responsive: va putea fi accesată și utilizată în mod corect atât pe mobil cât și desktop și tabletă.

site administrabil

Panou Administrare

Aplicația bazată pe web va avea panou de administrare ușor de înțeles și utilizat.

cel mai mic tarif orar mentenanta site

Preț competitiv

Raportul calitate/preț pentru acest serviciu este unul foarte bun comparativ cu opțiunile din piață.

exemplu de aplicație bazată pe web

Aplicație chestionare online

aplicatie bazata pe web

Dacă încă nu e clar ce înseamnă o aplicație bazată pe web, te vei lămuri accesând aplicația următoare.

Este o aplicație tip chestionar ce te ajută să-ți rezolvi singur problemele, fară să ajungi la specialist. Este utilizată împreuna cu un magazin online de unde pot fi achiziționate coduri de acces pentru chestionare.

Mod de utilizare:
* accesează următorul link
* alege limba și numele chestionarului
* utilizează datele de autentificare: office@azet-web.ro și demo
* parcurge chestionarul cu întrebări alese aleator
* accesează zona administrare
* date conectare: azet și demo
* observă partea de administrare.
Obs. Unele funcționalități sunt indisponibile din motive de siguranță. A se utiliza și varianta mobil.

Iată și care sunt

Părerile clienților mei

Colaborarea dintre noi nu este doar o afacere, mergem împreuna în această călătorie, te sfătuiesc pe baza experienței mele, găsim cele mai bune soluții ca businessul tău să prospere pe termen lung.

maura 1

“Profesionalism, implicare și promptitudine. O colaborare pe care o recomand din suflet pentru oricine își dorește servicii rapide și ireprosabile de web design.”

Maura Niță

Administrator Zerro.ro
aziz

“I’ve been working with Lucian for months now and can honestly say that I never met an IT guy more professional, fast, .dedicated, prompt, available anytime including late at night. He resolves for me all my issues and has improved my site drastically. Highly recommended!”

Mani Aziz

Owner at Candyland.ro
sorina

“Am încredințat implementarea, respectiv, stilizarea site-ului meu domnului Lucian, iar această decizie s-a dovedit a fi una inspirată. Am beneficiat de cele mai bune și oneste sfaturi, de o stilizare rapidă și de receptivitatea specifică unui profesionist. Recomand cu căldură serviciile acestui profesionist.”

Sorina Homitchi

Administrator Lawyering.ro
mag store

“Lucian mi-a transferat vechiul site pe platforma Opencart și sunt foarte mulțumit de colaborarea cu el. Este un profesionist și un om foarte implicat. Vom continua să colaborăm și pe viitor. Mulțumesc!”

Mihai Grad

Administrator Mag-Store.ro
razvan

“Un adevărat profesionist! Răspunde prompt la orice solicitare. Găsește rapid soluții și rezolvări la eventualele probleme apărute. Dă dovadă de profesionalism. Îl recomand cu căldură.”

Răzvan Păuna

Administrator SweetsAndDrinks.ro
download

“Multumesc pentru ajutorul acordat. Grație profesionalismului și serviciului rapid am reușit să rezolv problemele dificile legate de site-ul online! Recomand cu încredere!”

Ionuț Covaci

Administrator Arogant-Store.ro
lucica

“Intr-un timp foarte scurt, am avut site-ul dorit! O colaborare de nota 10! Recomand!”

Lucica Marzea

Administrator GreenBeauty.ro
daniel bostymag

“Multumesc pentru colaborare! Am avut un inceput mai lent in crearea site-ului dar impreuna am reusit sa-l realizam cum am vrut. Am primit raspuns promt si concret la toate solicitarile noastre! Sper sa colaboram si la urmatoarele proiecte!”

Daniel Macovei

Administrator bostymag.ro
Capture

Experiența de lucru cu domnul Lucian, a fost remarcabila și aș recomanda cu încredere serviciile sale profesionale și abilitățile sale tehnice tuturor celor care caută un partener de încredere pentru dezvoltarea de site-uri web. Proiectul a evoluat rapid, comunicarea fiind clară și eficientă pe tot parcursul procesului de dezvoltare a site-ului. A manifestat o implicare constantă și a acordat o atenție minuțioasă detaliilor, asigurându-se că înțelege pe deplin nevoile și cerințele mele.

Gabriel Oprea

Administrator hyperit.ro

Încă nu te-ai lămurit?

Azet-Web.ro poate fi alegerea ta inspirată întrucât, prin serviciile de calitate pe care ți le ofer (creare magazin online, creare site de prezentare, mentenanță site, optimizare site, aplicații bazate pe web, creare logo), prin experiența mea de peste 15 ani în domeniu și nu numai, vei putea NU DOAR să fii în online, ci să aduci ceva valoros acestei comunități care nu îți va rămâne datoare. 

Pentru a te ajuta să te decizi, îți propun o sesiune GRATUITĂ de consultanță web unde vom discuta liber și deschis despre nevoile afacerii tale.

Ai nevoie de ajutor?

Întrebări frecvente

Este un program ce rulează într-o arhitectură client-server folosind World Wide Web (WWW). Pentru dezvoltarea unei astfel de aplicații folosesc baze de date MySql și diverse limbaje de programare.

O aplicație web îți oferă posibilități multiple ce poate nu le întâlnești pe diversele platforme utilizate în zilele noastre. Este utilă atunci când vrei ceva custom.

Colaborarea dintre noi se face pe bază de contract și emitere facturi, indiferent de serviciul ales.

Pentru că mă implic 150% în fiecare proiect gestionând cu succes timpul, răspund rapid solicitărilor, sunt experimentat, cunosc cele mai importante platforme CMS dar și programare.

Prețul depinde foarte mult de timpul pe care îl voi aloca la dezvoltarea acestei aplicații web. Îți propun să purtăm o discuție telefonică, lucrurile vor fi clare apoi.

Da! Oricât de complexă ar fi aplicația web, o vom duce la capăt.  Contactează-mă!

Deschide Chat
Ai intrebari?
Chat Azet-Web.Ro
Salutare! Cu ce te pot ajuta? Beneficiezi de consultanta GRATUITA printr-o discutie telefonica de 15-20 min. despre afacerea ta.