Optimizare SEO - hai în Google

Concep strategii SEO pentru ca website-ul tău să urce organic în topul rezultatelor motoarelor de căutare pentru cuvintele cheie cele mai căutate ce îți descriu afacerea.

optimizare seo

Propulsează-ți site-ul pe prima pagină Google!

Optimizare SEO (Google) - Obiective cheie

optimizare seo cresterea conversiilor

Creșterea conversiilor

Optimizare SEO are ca obiectiv principal creșterea conversiilor și vânzărilor companiei tale.

optimizare seo crestearea traficului organic

Creșterea traficului organic

Un alt obiectiv ce poate fi îndeplinit cu ajutorul optimizării seo. Google indexează mai bine site-ul tău și te scoate în față!

cresterea autoritatii site-ului

Creșterea autorității site-ului

Îndeplinim acest obiectiv prin backlink-uri de calitate, articole pe blog-uri cu page rank ridicat.

Iată și care sunt

Părerile clienților mei

Colaborarea dintre noi nu este doar o afacere, mergem împreuna în această călătorie, te sfătuiesc pe baza experienței mele, găsim cele mai bune soluții ca businessul tău să prospere pe termen lung.

maura 1

“Profesionalism, implicare și promptitudine. O colaborare pe care o recomand din suflet pentru oricine își dorește servicii rapide și ireprosabile de web design.”

Maura Niță

Administrator Zerro.ro
aziz

“I’ve been working with Lucian for months now and can honestly say that I never met an IT guy more professional, fast, .dedicated, prompt, available anytime including late at night. He resolves for me all my issues and has improved my site drastically. Highly recommended!”

Mani Aziz

Owner at Candyland.ro
sorina

“Am încredințat implementarea, respectiv, stilizarea site-ului meu domnului Lucian, iar această decizie s-a dovedit a fi una inspirată. Am beneficiat de cele mai bune și oneste sfaturi, de o stilizare rapidă și de receptivitatea specifică unui profesionist. Recomand cu căldură serviciile acestui profesionist.”

Sorina Homitchi

Administrator Lawyering.ro
mag store

“Lucian mi-a transferat vechiul site pe platforma Opencart și sunt foarte mulțumit de colaborarea cu el. Este un profesionist și un om foarte implicat. Vom continua să colaborăm și pe viitor. Mulțumesc!”

Mihai Grad

Administrator Mag-Store.ro
razvan

“Un adevărat profesionist! Răspunde prompt la orice solicitare. Găsește rapid soluții și rezolvări la eventualele probleme apărute. Dă dovadă de profesionalism. Îl recomand cu căldură.”

Răzvan Păuna

Administrator SweetsAndDrinks.ro
download

“Multumesc pentru ajutorul acordat. Grație profesionalismului și serviciului rapid am reușit să rezolv problemele dificile legate de site-ul online! Recomand cu încredere!”

Ionuț Covaci

Administrator Arogant-Store.ro
lucica

“Intr-un timp foarte scurt, am avut site-ul dorit! O colaborare de nota 10! Recomand!”

Lucica Marzea

Administrator GreenBeauty.ro
daniel bostymag

“Multumesc pentru colaborare! Am avut un inceput mai lent in crearea site-ului dar impreuna am reusit sa-l realizam cum am vrut. Am primit raspuns promt si concret la toate solicitarile noastre! Sper sa colaboram si la urmatoarele proiecte!”

Daniel Macovei

Administrator bostymag.ro
Capture

Experiența de lucru cu domnul Lucian, a fost remarcabila și aș recomanda cu încredere serviciile sale profesionale și abilitățile sale tehnice tuturor celor care caută un partener de încredere pentru dezvoltarea de site-uri web. Proiectul a evoluat rapid, comunicarea fiind clară și eficientă pe tot parcursul procesului de dezvoltare a site-ului. A manifestat o implicare constantă și a acordat o atenție minuțioasă detaliilor, asigurându-se că înțelege pe deplin nevoile și cerințele mele.

Gabriel Oprea

Administrator hyperit.ro

Ai nevoie de ajutor?

Întrebări frecvente

Da! Pentru anumite cuvinte cheie poți să fii în prima pagina Google dacă apelezi la serviciile mele.

Procesul de optimizare seo este de durată și trebuie făcut cu pași mici dar siguri. În funcție de particularitățile fiecărui website poate dura mai mult sau mai puțin.

Colaborarea dintre noi se face pe bază de contract și emitere facturi, indiferent de serviciul ales.

Pentru că mă implic 150% în fiecare proiect gestionând cu succes timpul, răspund rapid solicitărilor. Sunt atent la fiecare detaliu și colaborăm îndeaproape ca site-ul tău să apară pe prima pagina Google.

Pentru o ofertă de pret personalizată, te invit să mă contactezi.

Sunt incluse chestiuni de bază precum: url prietenos și optimizare seo on page de bază. Îți recomand cu căldură optimizare seo pentru magazinul tău online.

Încă nu te-ai lămurit?

Azet-Web.ro poate fi alegerea ta inspirată întrucât, prin serviciile de calitate pe care ți le ofer (creare magazin online, creare site de prezentare, mentenanță site, optimizare site, aplicații bazate pe web, creare logo), prin experiența mea de peste 15 ani în domeniu și nu numai, vei putea NU DOAR să fii în online, ci să aduci ceva valoros acestei comunități care nu îți va rămâne datoare. 

Pentru a te ajuta să te decizi, îți propun o sesiune GRATUITĂ de consultanță web unde vom discuta liber și deschis despre nevoile afacerii tale.

Deschide Chat
Ai intrebari?
Chat Azet-Web.Ro
Salutare! Cu ce te pot ajuta? Beneficiezi de consultanta GRATUITA printr-o discutie telefonica de 15-20 min. despre afacerea ta.